10 ilustrații pe care doar un tată și o fiică le vor înțelege – Sunt Gravida
mie, Oct 10th, 2018

10 ilustrații pe care doar un tată și o fiică le vor înțelege

Nu există cuvinte care să descrie iubirea dintre o fată și tatăl său.

Să recunoaștem, indiferent ce vârstă ai, întotdeauna ai nevoie de tatăl tău. Nimic nu se compară cu brațele lui, pregătite întotdeauna să te prindă atunci când te impiedici și să te susțină atunci când trebuie să găsești puterea de a te ridica.

Nimic nu este mai profund și subtil decât relația dintre o fată și tatăl său. Este o legătură pe care doar cei doi o pot înțelege cu adevărat.

Artista ucraineană Snejana Soosh a creat câteva ilustraţii care vor umezi ochii oricărei persoane care le priveşte. Ea a încercat să ilustreze cât de puternici și grijulii sunt tații și de ce sunt în stare să facă atunci când vine vorba de fetița lor.

“Mi-am dorit întotdeauna să am o relaţie tandră şi iubitoare cu tatăl meu, dar el nu a ştiut cum să-şi exprime iubirea, aşa că în majoritatea timpului era distant şi rece. Am observat cum se poartă alţi taţi cu fetele lor şi am fost încântată de momentele de tandreţe pe care le aveau atunci când erau împreună. Cred că pur şi simplu am desenat exact ceea ce mi-a lipsit şi ceea ce mi-am dorit extraordinar de mult – să fiu iubită şi protejată de tatăl meu”, a declarat Soosh pentru publicaţia The Huffington Post.

Imaginile astea fac cât o mie de cuvinte, așa că le lăsăm pe ele să „vorbească” în continuare.

 

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>