La menopauza, nici dietele nu te scapa de kilogramele in plus – Sunt Gravida
joi, Ian 14th, 2016

La menopauza, nici dietele nu te scapa de kilogramele in plus

La capatul mai multor experimente, cercetatorii australieni au stabilit ca dupa varsta de 50 de ani, toate femeile, fara exceptie, capata tendinta de ingrasare.

In plus, luarea in greutate nu poate fi stopata de nici un regim sau dieta alimentara. In medie, pe perioada de menopauza o femeie se ingrasa, in medie, cu pana la 2 kilograme. Problema consta in declansarea unui mecanism care este foarte greu de invins. In acest caz, specialistii atrag atentia ca nici cea mai intransigenta dieta nu ajuta la nimic.

Singurul lucru care ar putea diminua efectele acestei etapa din viata femeilor rezida in activitate fizica sporita, in combinatie cu anumite restrictii alimentare. Dar, subliniaza expertii, nici chiar acest regim nu poate garanta o scadere a greutatii corporale.

De precizat ca studiul s-a derulat timp de sase ani, la el participant aproape 7000 de femei din diferite regiuni ale Australiei, cu varsta cuprinse intre 48 si 60 de ani. Chiar daca au dus o „viata perfecta” din punctul de vedere al disciplinei alimentare, toate au luat in greutate, unele mai putin altele mai mult, in functie de organismul fiecareia.

sursa: incomemagazine.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>