Lucruri importante inainte de nastere – Sunt Gravida
joi, Ian 11th, 2018

Lucruri importante inainte de nastere

Pe parcursul sarcinii ai primit zeci de sfaturi, zeci de recomandari. Unele utile, altele inutile.

Iata cateva sfaturi utile, dar mai ales binevenite inainte de a-ti aduce copilul pe lume.

Gandeste pozitiv – este dovedit faptul ca o gandire pozitiva este benefica, elimina stresul si te ajuta sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat. Statistic vorbind doar o femeie din 50 poate avea surprize neplacute la nastere, daca pe parcursul celor noua luni a fost corect monitorizata medical, asta inseamna, 2 la suta! Deci, gandeste pozitiv.

Asteapta-te la neprevazut. Viata este surprinzatoare. Copilul care creste in tine nu stie ca medicii au stabilit o zi aproximativa pentru a naste. El vine pe lume cand crea el, mai devreme sau mai tarziu.
 
Daca travaliul se declanseaza si esti la serviciu, pe strada, acasa, chiar si singura, nu te panica. Poti merge, poti duce chiar si geanta. Pana in momentul in care copilul vine pe lume mai sunt ore bune. Ramai calma si concetrata asupra ta si asupra lucrurilor importante. Suna-ti medicul, suna-ti partenerul de viata. Dar mai ales nu te grabi!
 
Monitorizarea inimii fatului, agitatia din jurul tau la spital, perfuzia, nu sunt pentru ca te paste un pericol iminet, pe tine sau pe copil, ci fac parte din procedurile standard.
 
Fazele travaliului pot avea momente dureroase. Trebuie sa accepti si sa te pregatesti pentru faptul ca toate cele prin care vei trece in cursul nasteri nu sunt doar momente placute si dulci. Unele sunt dureroase, stanjenitoare, neplacute. Ia in calcul toate acestea si fii pregatita sufleteste. In plus, repeta-ti faptul ca toate cele prin care treci tu sunt  situatii absolut normale, prin care au trecut toate femeile care au adus pe lume copii, inaintea ta scrie lilsugar.com.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>