O supraviețuitoare a cancerului i-a sfidat pe medici. A rămas gravidă deși nu i s-a dat nicio șansă – Sunt Gravida
mie, Iul 4th, 2018

O supraviețuitoare a cancerului i-a sfidat pe medici. A rămas gravidă deși nu i s-a dat nicio șansă

O mamă a doi copii care a supraviețui cancerului mamar a rămas gravidă deși medicii i-au dat mai puțin de 1% șanse să mai poată concepe după luni de tratament agresiv.

După o luptă cu o formă agresivă de cancer mamar, Charli Crowe, în vârstă de 30 de ani, din Bridgwater, Somerse, a fost devastată când a aflat că nu va mai putea avea alți copii, potrivit Daily Mail.

Doctorii i-au spus că, după ce a trecut prin chimioterapie, radioterapie și mastectomie atunci când avea 27 de ani, șansele ca ea să mai rămână gravidă erau de mai puțin de 1%.

Dar femeia era atât de determinată să aibă un alt copil încât nu și-a mai luat tratamentul medicamentos de care se temea că-i împuținează șansele de a rămâne gravidă.

Anul trecut, în timp ce se afla la muncă în Malta, femeia care a fost diagnosticată cu cancer în luna noiembrie a anului 2015, a realizat că nu a mai fost la menstruație de 11 luni.

După ce partenerul ei, Matthew Bailey, s-a grăbit să-i cumpere un test de sarcină, Charli a fost mai mult decât fericită să descopere că era gravidă cu cel de-al treilea copil al familiei.

Cele două fiice ale lui Charli, Summer-Rose, 6 ani, și Lillie-Mae, 5 ani, așteaptă în luna august venirea în lume a surorii lor.

Despre venirea unui alt copil, supraviețuitoare este mai mult decât fericită. Ea spune că ce i s-a întâmplat este un reminder că trupul uman este capabil de lucruri extraordinare.

Sursă www.libertatea.ro foto Facebook, pagina Charli Crowe.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>