Povestea ei a devenit virală în mediul on-line. A povestit ce i s-a întâmplat în cabinetul ginecologic – Sunt Gravida
Dum, Ian 5th, 2020

Povestea ei a devenit virală în mediul on-line. A povestit ce i s-a întâmplat în cabinetul ginecologic

O femeie s-a dus pentru un control de rutină la medicul ginecolog, însă habar nu avea că urma să se facă de rușine. Povestea ei a devenit virală în mediul on-line. Pentru ce s-a întâmplat în cabinet, aceasta a decis să nu-l mai vadă niciodată pe respectivul doctor.

Trebuia să mă duc la ginecolog la sfârșitul săptămânii, dar am primit în dimineața asta un telefon de la biroul medicului, mi s-a zis că am fost reprogramată pentru azi la ora 9:30. Abia terminasem să pregătesc pe toată lumea pentru școală și serviciu, și era în jur de 8:45.

Drumul către cabinetul ginecologului dura cam 35 de minute, așa că nu prea aveam mult timp la dispoziție. Așa cum fac multe femei, îmi place să fac un efort în plus în ceea ce privește igiena când vine vorba de astfel de vizite, dar de data asta nu mai aveam timp să fac ceea ce făceam de obicei.

Așa că am alergat sus, mi-am aruncat pijamalele, am luat prosopul care era lângă chiuvetă, și m-am spălat bine în acea zonă pentru a mă asigura că măcar sunt prezentabilă… Apoi am aruncat prosopul în coșul cu rufe murdare, am băgat câteva rufe la spălat, am sărit în mașină și am alergat să prind programarea.

Așteptam doar de câteva minute când am fost deja chemată. Știind ce urmează, m-am urcat pe masă, m-am uitat într-o parte și mi-am imaginat că sunt pe undeva prin Paris, sau orice alt loc care e la mulți kilometri distanță.

Am fost foarte surprinsă atunci când medicul mi-a zis: ‘Oh, doamne, dar văd că te-ai pregătit mult pentru întâlnirea noastră, nu?’

Nu am răspuns.

După programare, am răsuflat ușurată și am mers acasă. Restul zilei a fost perfect normal… Am făcut cumpărături, curățenie, gătit. Apoi, după școală, când fiica mea de 6 ani se juca, m-a strigat din baie: ‘Mami, mami, unde mi-e prosopelul?’

I-am zis să ia un altul din dulap.

A răspuns: ‘Nu, am nevoie de ăla neapărat, era lângă chiuvetă. Aveam în el tot sclipiciul, l-am pus acolo de dimineață ca să mă joc cu el când mă întorc’.

Nu mă mai duc în viața mea la acel doctor”, este mesajul pe care femeia l-a publicat pe internet și care a devenit viral.

Femeia a vrut să intre în pământ de rușine după ce doctorul i-a găsit sclipici în zona intimă, dar, totuși, a avut puterea să povestească, pe internet, ce a pățit.

sursa www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>