Trebuie să-i spui fiicei tale înainte de a fi prea târziu! 21 de lucruri pe care fiica ta trebuie să le cunoască – Sunt Gravida
sâm, Aug 11th, 2018

Trebuie să-i spui fiicei tale înainte de a fi prea târziu! 21 de lucruri pe care fiica ta trebuie să le cunoască

Această lume nu este la fel de frumoasă ca și în filmele romantice sau desenele animate despre prințese. Fiicele tale ar trebui să știe despre asta. Spune-le fetelor tale că se vor confrunta cu multe provocări și dificultăți în viață. Principalul lucru este să le înveți cum să le depășească. Iată 21 de lucruri pe care fiicele tale trebuie să le cunoască:

1.Fericirea nu înseamnă bani, realizări de carieră, lucruri materiale. Este important să înveți să fii fericită, indiferent de ce nu s-ar întâmpla.

2.Ar trebui să fii atentă la bărbați și să îți amintești că în spatele unui zâmbet și a manierelor plăcute se poate ascunde un calcul rece.

3.Dragostea nu aduce mereu fericire. Din fiecare relație trebuie să prinzi o lecție, este important să nu fii dezamăgită de iubire și să continui căutarea ei.

4.Nimeni nu are dreptul să bată o femeie, să o insulte, să o umilească. Fiica ta trebuie să învețe să evite relațiile nesănătoase.

5.Nu avea încredere în prima persoană pe care o întâlnești. Încrederea trebuie câștigată. Las-o pe fiica ta să îți asculte intuiția și să nu permită nimănui să o înșele.

6.Trebuie să înveți cum să-ți alegi prietenii, cei care vor fi în jur, la necazuri și la bucurie. Prietenia adevărată este un dar al destinului.

7.Femeile puternice plâng – încă și cum! Este necesar să ai emoții, și să le accepți așa cum sunt. Sănătatea emoțională a unei femei este cea mai importantă.

8.Aspectul nu este totul. Frumusețea interioară dă o strălucire care împodobește orice femeie, chiar și atunci când trece tinerețea.

9.Nu urma mulțimea. Înainte de a face ceva, trebuie să te gândești la consecințele cu care va trebui să trăiești mai târziu.

10.Trebuie să înveți să-i respecti pe alții și pe tine însuți. Primul pas în această direcție este să te iubești pe tine însuți, corpul tău, aspectul tău.

11.Nu acorda prea multă atenție cuvintelor și opiniilor altora. Cu siguranță, infractorii au subestimat pur și simplu stima de sine. Încrederea în sine este cheia succesului.

12.Nu toți oamenii spun întotdeauna adevărul. Trebuie să recunoaștem minciunile, să separăm semințele de pleavă.

13.Nu este nevoie să te expui toată viața în rețelele sociale. Unele părți ar trebui să rămână necunoscute. Nu este nevoie să provocăm din nou invidia și mânia.

14.Chiar dacă în viață pentru fericirea completă lipsește ceva, trebuie să fii recunoscător pentru ceea ce ai. Există oameni care sunt mult mai răi în viață.

15.Este necesar să se stabilească în mod corect prioritățile în viață. Fă o listă cu ele. Ține mereu în minte scopul și urmează-ți calea.

16.Este necesar să fii independent și să nu permiți nimănui să-ți dicteze și să-ți controleze viața. Viața fiecărei persoane este numai în mâinile sale.

17.Lasă faptele bune să rămână un secret. Nu trebuie să strigi despre caritate pe la fiecare colț.

18.Nu este nevoie să salvezi mânia și resentimentele. Viața devine mai bună atunci când renunți la tot ceea ce o ține în loc.

19.Este important să păstrezi dragostea într-o relație, indiferent de problemele de zi cu zi, rutină, dificultăți de viață.

20.Lasă trecutul să rămână în trecut. Întotdeauna trebuie să te uiți în față și să trăiești momentul prezent.

21.Viața este grea, dar merită!

Sursa eushtiu.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>